false
Інтернет-Магазин
ПН-ПТ: 9:00-17:00
Наші бутіки (050) 073-17-12 Cервісний центр
Бренд
Ціна
грн - грн
Підкатегорія

М'які іграшки

Широкий асортимент для кожного

В інтернет-магазині NEW LIFE ви знайдете понад 100 моделей м'яких іграшок на будь-який смак та вік. Від англійського бренду Jellycat, відомого своїми преміальними м'якими іграшками, до французького Moulin Roty з унікальним дизайном і німецького Uni-Toys, який славиться своєю реалістичністю. У нас ви можете купити унікальну та високоякісну м'яку іграшку, яка стане вірним другом вашій дитині.

Люкс-якість та безпека

Наші м'які іграшки вирізняються не лише оригінальним дизайном та новими ідеями, але й гіпоалергенністю та високою якістю матеріалів. Вони абсолютно безпечні для дітей будь-якого віку.

Різноманіття вибору

В наявності є м'які ведмедики, зайці, екзотичні тварини, мешканці морів, плюшеві котики та песики, птахи, а також оригінальні монстрики. Кожна дитина знайде собі друга за смаком.

Швидка доставка по Україні

Обравши м'яку іграшку, ви можете розраховувати на швидку доставку по Києву або відправку Новою Поштою у будь-яке місто України. Замовлення здійснюється у декілька кліків, а наша команда забезпечить надійну упаковку та своєчасну відправку вашого замовлення.

Обирайте м'якого друга для вашої дитини вже сьогодні на сайті NEW LIFE!

НОВИНКИ