false
Інтернет-Магазин
ПН-ПТ: 9:00-17:00
Наші бутіки (050) 073-17-12 Cервісний центр
Бренд
Ціна
грн - грн
Підкатегорія
Детальніше
Знижка: 50%
Іграшка м'яка Актівіті 1шт 41767 Sigikid
598 299 грн

М'які іграшки активіті

М'які іграшки-активіті, які ви знайдете в NEW LIFE, спеціально розроблені для задоволення пізнавальних потреб вашого малюка. Вони обладнані різноманітними елементами, такими як дзеркала, шумові та текстурні елементи, брязкальця, дзвіночки та музика, що допомагають стимулювати рухливість, сенсорику, а також інтелектуальні здібності на ранніх етапах розвитку дитини.


Ексклюзивні м'які іграшки-активіті від світових брендів

У нашому асортименті ви знайдете унікальні м'які тварини, книжки, та м'ячики від елітних світових брендів, які неможливо знайти в інших магазинах. Ми пропонуємо лише продукцію преміум-класу з високоякісних матеріалів та безпечних конструкцій, щоб ви могли купити не тільки іграшку, але й впевненість у її надійності та безпеці для вашої дитини.


Естетично приємний дизайн та висока якість

Кожна іграшка-активіті в нашому магазині має унікальний та естетично привабливий дизайн. Вони не тільки сприяють розвитку дитини, але й стануть приємним доповненням до інтер'єру дитячої кімнати. Вибираючи наші іграшки, ви обираєте краще для свого малюка.


Доставка по всій Україні

Не залежно від того, де ви знаходитесь, купити м'які іграшки-активіті для вашої дитини можна з доставкою у будь-яке місто України. Здійсніть покупку на сайті NEW LIFE, і ми подбаємо про те, щоб ваш вибір був доставлений до вас з максимальною зручністю та швидкістю.


Вибираючи іграшки в NEW LIFE, ви не лише даруєте радість своєму малюку, а й інвестуєте в його розвиток та добробут. Купуйте якісні м'які іграшки-активіті за вигідними цінами в Києві та по всій Україні, щоб ваша дитина росла здоровою та щасливою!

НОВИНКИ