false
Інтернет-Магазин
ПН-ПТ: 9:00-17:00
Наші бутіки (050) 073-17-12 Cервісний центр
Бренд
Ціна
грн - грн
Підкатегорія

Нічники, лампи, торшери

Створіть для вашого малюка атмосферу комфорту та безпеки, купивши дитячий світильник у NEW LIFE. Це чудовий спосіб подарувати малечі спокійні ночі, а також забезпечити легкий доступ до освітлення у темну пору доби.

Великий вибір дитячих світильників

У нашому асортименті ви знайдете дитячі нічники, які вмикаються в розетку, та бездротові варіанти на акумуляторах чи батарейках. Різноманітність дизайнів, форм, кольорів та додаткових функцій, таких як проєктор зоряного неба, дозволять підібрати ідеальний варіант, який відповідає інтересам та потребам вашої дитини.

Якість та безпека

Кожен світильник у нашому магазині вирізняється високою якістю виконання та безпекою використання. Всі вироби сертифіковані та не містять шкідливих матеріалів, щоб ви могли не хвилюватися за добробут малюка.

Легке замовлення та доставка

Купуючи у NEW LIFE, ви отримуєте не тільки якісні та безпечні світильники для дитячої кімнати, а й швидку доставку по всій Україні, включно з Києвом та іншими великими містами. Зробіть своє замовлення за кілька простих кроків на сайті нашого інтернет-магазину та подаруйте вашому малюкові ніжне світло для солодких снів.

Бажаємо вашій дитині лише приємних вечорів і міцного здорового сну разом з продукцією NEW LIFE!

НОВИНКИ