(098) 665 01 91

(050) 073 17 12

График работы интернет-магазина:

пн-пт 9.00-18.00

сб-вс - выходные

Войти Моя корзина: 0

Шампунь для пошкодженго волосся Блиск The Premium 480мл  кра-9 Kracie

Шампунь для пошкодженго волосся Блиск The Premium 480мл кра-9 Kracie

Код товара: 36000-

Професійний шампунь преміум класу з екстрактами трав та вишні.

Ідеально очищує та кондиціонує волосся та шкіру голови. Регенерує пошкоджені пасма, зміцнює, розгладжує і надає блиск. Відновлює внутрішню частину волосся, яка стала порожньою через пошкодження, та закриває кутикулу. Ефективний завдяки ретельно відібраній комбінації екстрактів японських трав та натуральних інгредієнтів.

Не містить синтетичних барвників.

Без силіконів та сульфатів

Спосіб використання: Закріпіть ковпачок рукою та поверніть насадку проти годинникової стрілки. Якщо форсунка не піднімається, закрутіть кришку та знову поверніть її. Натисніть кілька разів, вичавіть невелику кількість засобу. Змочіть волосся, спіньте його, ніжно помасуйте і добре промийте.

Склад: вода, лаурамідопропілбетаїн, лауроілметилаланін Na, жирна кислота кокосової олії, пальмова олія, кокамід PPG-2, гліцерин, ферментована рідина з насіння лотоса, олія із зародків рису, олія із насіння чаю, екстракт вишні, ферментований рідкий екстракт рисових висівок, діетилсебацинат, гідролізований шовк, лимонна кислота, полікватерній-10, гідроксипропілтримонійхлорид, ceteares-60 миристиловий гліколь, полікватерніум-7, BG, EDTA-2Na, Na бензоат, ароматизатор.

Обсяг: 480 мл

Тип волосся: для сухого та нормального волосся

Штрих-код: 4901417722836 

Kracie (Японія) — поважна в Японії фірма. Це частина величезного холдингу Kanebo, заснованого ще в 1887 році в Токіо.

Всі компоненти, що входять до складу косметичних засобів компанії Kracie, тільки натуральні. Тут і криється принципова відмінність цієї косметики від масових виробників по всьому світу. Крім того, при виготовленні товару, фірма використовує натуральні екстракти рослин, багато з яких ростуть тільки в Японії.

Продукція Kracie різноманітна і включає безліч різних лінійок засобів по догляду за шкірою і волоссям. Найвідоміші з них — Naive, Moistage, Hadabisei.

Смотреть другие товары «Kracie»

Кількість:
  • 818,00 грн
    Нет в наличии
    Купить в сети

    Скидка Акция Хит продаж Новинка