(098) 665 01 91

(050) 073 17 12

График работы интернет-магазина:

пн-пт 9.00-18.00

сб-вс - выходные

Войти Моя корзина: 0

Засіб для вмивання пінка Морська глина Naive 200г  кра-22 Kracie

Засіб для вмивання пінка Морська глина Naive 200г кра-22 Kracie

Код товара: 4053-21

Ніжна пінка для вмивання та видалення макіяжу на основі миючих компонентів 100% природного амінокислотного походження.

До складу засобу входять натуральні зволожуючі компоненти амінокислотної групи (Natural Amino), які дбайливо очищують і піклуються про шкіру. Морський мул прекрасно видаляє надлишки шкірного жиру і бруду, очищує і зволожує шкіру.

Засіб утворює рясну пружну піну з дрібнозернистою текстурою. Ніжна піна дбайливо очищує шкіру, видаляє макіяж, відчутно знижує тертя і розтягнення шкіри, граючи роль «захисної подушки».

Має свіжий цитрусовий аромат.

Не містить барвників, мінеральних масел, силіконів, спирту (етанол), парабенів. Засіб пройшов тест на алергенність (100% гіпоалергенний засіб).

Спосіб застосування: необхідну кількість пінки вичавіть на руки (близько 2 см), вспіньте засіб в долонях (додавши трохи води) до утворення густої рясної піни (легко і швидко збивається сіточкою або спонжиком). Плавними круговими рухами нанесіть на обличчя. Ретельно змийте водою.

Увага при використанні: при почервонінні, свербінні, роздратуванні припиніть використання засобу і проконсультуйтеся з лікарем-дерматологом. Уникайте потрапляння в очі, при потраплянні відразу ж промийте очі водою. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Не зберігайте в місцях з високою температурою, під дією прямих сонячних променів.

Склад: вода, гліцерин, стеаринова кислота, миристинова кислота, лауринова кислота, гідроксид калію, гліцерил стеарат (SE), ПЕГ-32, ПЕГ-6, кокоілсаркозінат метил, таурат натрію, морський мул, оливкова олія, екстракт кореня алтея, ацетил глюкозамін, гідролізат крохмалю, фосфат натрію, поліквартеніум-7, бутиленгліколь, EDTA-4Na, бензоат натрію, ароматизатор.

Обсяг: 200 г

Kracie (Японія) — поважна в Японії фірма. Це частина величезного холдингу Kanebo, заснованого ще в 1887 році в Токіо.

Всі компоненти, що входять до складу косметичних засобів компанії Kracie, тільки натуральні. Тут і криється принципова відмінність цієї косметики від масових виробників по всьому світу. Крім того, при виготовленні товару, фірма використовує натуральні екстракти рослин, багато з яких ростуть тільки в Японії.

Продукція Kracie різноманітна і включає безліч різних лінійок засобів по догляду за шкірою і волоссям. Найвідоміші з них — Naive, Moistage, Hadabisei.

Смотреть другие товары «Kracie»

Кількість:
  • 328,00 грн
    Товар ожидается
    Купить в сети

    Скидка Акция Хит продаж Новинка

Другие товары из серии

Засіб для вмивання пінка Персик Naive 45г  кра-53 Kracie
Пінка для вмивання з чайним деревом Naive 200г  кра-21 Kracie

Рекомендованные товары

  • Пінка для вмивання з чайним деревом Naive 200г кра-21 Kracie 328,00 грн Скидка Хит продаж Новинка