(098) 665 01 91

(050) 073 17 12

График работы интернет-магазина:

пн-пт 9.00-18.00

сб-вс - выходные

Войти Моя корзина: 0

Інформація для покупців

Салон дитячих меблів New Life Babyroom

    У травні 2019 року мережа магазинів New Life відкрила новий магазин дитячих преміальних меблів Babyroom в місті Київ за адресою: б-р. Дружби Народів, 3. У меблевому магазині нового формату представлений широкий асортимент якісних сучасних дитячих меблів як для новонародженних, так і для підлітків.

  Кращі європейські бренди дитячих меблів будуть представлені в одному магазині, де молоді батьки зможуть вибрати не тільки необхідні меблі, а ще і декор для дитячої кімнати. Унікальні ліжка-трансформери від Alondra (Іспанія), дитячі ліжечка з електронним механізмом заколисування від Micuna, ексклюзивні плетені вручну колиски від Leipold (Німеччина), дитячі меблі в класичному стилі від Sauthon (Франція), вишуканий декор і нічники від L`Oiseau Bateau ( Франція), інноваційні гіпоалергенні ергономічні матраци від Traumland (Австрія) і Candide (Франція), натуральні спальні комплекти з пуху екологічно вирощених сибірських і прибалтійських білих качок 1 класу Aro Artländer (Німеччина) і ще багато іншого ви знайдете у магазині.


  Для найвишуканіших і найвимогливіших покупців, в магазині Babyroom буде можливість оформити індивідуальне замовлення на ексклюзивні меблі, які виготовляються і розмальовуються вручну від англійського виробника Dragons of Walton street. Ці меблі прикрашають маєток Королівської Сім`ї Англії. В 1982 році саме цей виробник розробив дитячу кімнату для Принца Вільяма на замовлення Принцеси Діани. З тих пір багато знаменитостей вибирали саме Dragons of Walton street для розробки найкрасивіших і найякісніших меблів для своїх малюків.


  У магазині Babyroom турботливі батьки можуть підібрати все необхідне для створення красивої дитячої кімнати для своїх малюків, а наші досвідчені консультанти обов`язково знайдуть спосіб задовольнити навіть найсміливіші і найнезвичніші дизайнерські рішення покупців!

24 апреля 2019