(098) 665 01 91

(050) 073 17 12

График работы интернет-магазина:

пн-пт 9.00-18.00

сб-вс - выходные

Войти Моя корзина: 0

Інформація для покупців

Дитяче органічне харчування

Про органічні продукти.

Органічні продукти (або біо-продукти, еко-продукти) — це продукти органічного сільського господарства та харчової промисловості, вирощені або виготовлені без використання синтетичних пестицидів, синтетичних мінеральних добрив, регуляторів росту, генно-модифікованих організмів, синтетичних харчових добавок та інших шкідливих інгредієнтів. Для органічного тваринництва заборонено, наприклад, використання антибіотиків і гормональних препаратів. При переробці заборонено використовувати штучні барвники, ароматизатори, а також використання прийомів, які зменшують поживну цінність продукту.

З кожним днем ​​органічне землеробство і тваринництво, тобто натуральне господарство, стає все більш затребуваним, тому активно розвивається. Це обумовлено тим, що люди більше уваги приділяють своєму здоров`ю і турботі про навколишнє середовище, про своє майбутнє і про майбутнє своїх дітей.

Не варто ризикувати своїм здоров`ям і тим більше здоров`ям дітей.

Здорове харчування — запорука здоров`я. Тому ми пропонуємо вам тільки органічні, екологічно чисті продукти, щоб ви і ваші діти були в безпеці.

В інтернет-магазині New Life представлені тільки преміальні світові бренди дитячого харчування.

Трохи познайомимо з ними:

Wakodo — один з найбільших японських брендів з виробництва продуктів харчування преміум класу для дітей, в тому числі і для новонароджених. Фахівці компанії Wakodo першими в Японії створили дитячу поживну молочну суміш в 1917 році і вже більше 100 років спостерігають здоровий розвиток дітей, які виросли на дитячому харчуванні і молочних сумішах Wakodo. Крім поживних молочних сумішей компанія Wakodo виробляє дитячі ласощі, такі як снеки і печиво, збагачені вітамінами і мікроелементами, а також льодяники для вагітних з фолієвою кислотою, залізом та іншими поживними речовинами, необхідними під час вагітності та лактації. Компанія Wakodo виробляє тільки екологічно здорову продукцію на основі натуральних природних інгредієнтів і рослинної сировини, використовуючи найсучасніші досягнення світової науки і передові технології.

Happy Family  — провідний преміум бренд органічного харчування, який почав своє існування в Америці в День Матері 2006 року, був заснований і керується мамами. Починаючи з виробництва мінімально термічно оброблених органічних продуктів для дітей, підприємство виросло в комплексну лінійку органічних продуктів для всіх етапів розвитку і різного віку дітей. Happy Family — це не просто органічні продукти. Це максимально збалансовані рецепти, які включають усі необхідні для розвитку вітаміни, мінерали, пробіотики та інші корисні інгредієнти.

Цікаві смакові поєднання овочів і фруктів в продуктах Happy Family сподобаються малюкові, навіть якщо окремо їсти овочі він відмовляється. Завдяки змішуванню фруктів і овочів дитина отримає не тільки насолоду від їжі, але і всі необхідні вітаміни і мікроелементи.

BIO Moments — провідний бренд по виробництву органічних цукерок, що належить компанії Caramelos Cerdan. Це сімейна компанія, яка була заснована в Іспанії в 1914 році. Основний напрямок діяльності компанії — виробництво натуральних органічних цукерок. Під брендом Bio Moments випускаються цукерки, які складаються виключно з компонентів органічного походження, натуральних барвників і ароматизаторів. Завдяки комбінації новітніх технологій і турботи про здоров`я, компанія Caramelos Cerdan стала провідною європейською компанією з виробництва льодяників.

Luhders — заснована в Німеччині компанія з виробництва натуральної продукції з віковою історією. Це сімейний бізнес, що існує вже понад 100 років і почався в 1908 році. Завдяки симбіозу вікових традицій, новітніх технологій, сучасного обладнання і високої якості продукції, попит на цукерки Luhders швидко поширюється, і компанія вже отримала міжнародне визнання. 

13 августа 2014