(098) 665 01 91

(050) 073 17 12

График работы интернет-магазина:

пн-пт 9.00-18.00

сб-вс - выходные

Войти Моя корзина: 0

Игрушка мягкая на руку Акула 1шт  W740 Living Puppets
  • Игрушка мягкая на руку Акула 1шт  W740 Living Puppets

Игрушка мягкая на руку Акула 1шт W740 Living Puppets

Код товара: 23720-1
Маріонетки на руку — особливий вид іграшок. Вони вважаються класичними і мають досить довгу історію, але водночас не втрачають свою актуальність і залишаються цікавими як для діток різного віку, так і для дорослих. Адже, на відміну від звичайних м`яких іграшок, вони «оживають» у руках і дають безліч можливостей для гри. З ними дуже цікаво пофантазувати та організувати імпровізований ляльковий театр у колі друзів або родини. Більше того, такі ігри сприяють розвитку емоційного інтелекту, образного мислення, творчого потенціалу, мови і розкриттю акторського таланту.
Лялька дуже зручна і комфортно лягає як на дитячу, так і на дорослу долоню. Вона виконана із якісних та безпечних матеріалів та відповідає Стандарту безпеки іграшок DIN EN 71.
 
Розмір: 37 см
 
Догляд: ручне прання при температурі 30 °C

Вік: 10 місяців + 
Living Puppets (Германия). Немецкий бренд, который более 15 лет производит самые уникальные, яркие и необычные марионетки. Немецкие куклы на руку Living Puppets выглядят очень реалистично, каждая деталь продумана до мелочей. «Живые куклы» просто поражают своей реалистичностью, а так же качеством исполнения. Куклы производятся исключительно из безопасных и экологически чистых материалов. Игрушка на руку Living Puppets станет самым настоящим и лучшим другом вашего малыша.

Смотреть другие товары «Living Puppets»

Кількість:
  • 1 180,00 грн
    Нет в наличии
    Купить в сети

    Скидка Акция Хит продаж Новинка